Privatni smeštaj na Zlatiboru

1643

Zlatibor je po svemu sudeći trenutno najatraktivnija planina u Srbiji. Taj atribut je ponela zbog mnogo čega što je takvom promoviše u našoj zemlji, Evropi, pa i šire.
Da li zbog blagotvornih klimatskih faktora za lečenje respiratornih bolesti, prelepe prirode, brojnih turističkih atrakcija, ili zbog nadaleko čuvenih zlatiborskih specijaliteta, tek Zlatibor godinama unazad predstavlja najposećeniji planinski turistički centar u našoj zemlji.
Jedna od velikih prednosti ove planine jeste što predstavlja idealno mesto za odmor  tokom čitave godineStatistike pokazaju da podjednak broj turista planinu poseti tokom decembra, januara i februara, kao i za vreme letnjih meseci poput maja, juna i avgusta.

Budući da Zlatibor nudi mnoštvo načina za odmor, relaksaciju, razgledanje, zabavu I  tome slično, kao I da se vremenom razvio u turističkog giganta, turisti na raspolaganju imaju raznovrsne smeštajne kapacitete.
“Index Tours” Vam nudi prelep privatni smeštaj, nedaleko od centra Zlatibora, po pristupačnim cenama (promotivna cena u novembru I decembru)