Hotel Olympic 3* Ulcinj

5291

Hotel «Olympic» je kapaciteta 252 kreveta i raspolaže sa ukupno 132 sobe – 24 jednokrevetne, 76 dvokrevetne, 22 trokrevetne i 10 soba sa francuskim ležajem. Sve sobe imaju klimu, SAT TV i mini bar sa bogatim asortimanom pića. Hotel se nalazi na četvrtom kilometru od centra Ulcinja, pored same plaže, a okružen je predivnim parkom i borovom šumom. Hotel posjeduje kongresnu salu, zatvoreni bazen, saunu i teretanu, a u krugu hotela nalaze se sportski tereni: fudbalski teren sa atletskom stazom, tereni za mali futbal, košarku, rukomet, odbojku, teniski tereni, poligon za bacanje kugle i skakalište u dalj. Ima sopstvenu plažu koja je dio najduže plaže na Jadranu (Velika plaža). Hotel posjeduje centralno grijanje i ima uslove za rad i u zimskom periodu.

«Olympic» je idealno mesto za Vaš odmor, rekreaciju i obuku sportista u svako doba godine.

Za ljubitelje sportova sa loptom hotel «Olympic» je pravi izbor jer pored fudbalskih terena, imate mogućnost korišćenja i terena za mali fudbal, terena za košarku, odboku i rukomet. Za atletičare tu je vrhunska atletska staza, tri trim staze, skakalište u dalj i poligon za bacanje kugle. Za ljubitelje tenisa, u hotelskom krugu nalazi se šest teniskih terena sa novom šljakom kao i škola tenisa «Bellevue».

I to nije sve! Hotel «Olympic» posjeduje zatvoreni bazen dimenzija 18x7m, saunu, stolove za stoni tenis i teretanu za profesionalne dizače tegova