Hotel Mediteran 4* Bečići

7041

Hotel „Mediteran“ smešten je u atraktivnom turističkom naselju Bečići, 2km od Budve a 5km od Svetog Stefana. Udaljenost hotela od tivatskog aerodroma je 23km , od aerodroma u Podgorici 70km a od luke i železničke stanice u Baru 40km.

U polukrugu od 2 km, pruža se predivna peščana plaža koja je 1936. i 1971. dobila Grand Prix u Parizu kao najlepša prirodna plaža na Mediteranu. Takva je i danas. Hotel je udaljen 100 m od plaže, a u svom posedu ima 150 m plaže, namenjene samo za goste hotela. Kupalište je opremljeno najkvalitetnijim plažnim rekvizitima. Boravak na plaži  upotpunjen je programima za različite sportske aktivnosti , uz korišćenje pedalina, sandolina i drugih rekreativnih rekvizita. Svi gosti hotela imaju slobodan ulaz na plažu. Jedan deo  plaže, posebno je osmišljen za decu.

SADRŽAJ HOTELA:  Restora, bife,  A la cart’e restoran, noćni klub, lobby bar, umetnička galerija, fitness centar  , wellnes & spa centar, otvoreni i zatvoreni bazen  Aqua park – 7500 m2 , kongresni centar Mediteran , garaža sa parkingom ,  Rent-a-car služba   prodavnice ,  frizerski salon I  kozmetički salon .
Hotel Mediteran poseduje 230 soba sa pogledom na more, bazen ili aqua park, a 80 soba su opremljene trećim ležajem , block out zavesama , anti-alergijskim dušecima i prekrivačima otpornim na vatru.

Sve sobe imaju :Balkon,Mini bar,Sef,Kablovsku / Pay Tv,Telefonsku direktnu liniju,Internet pristup,Fen za kosu,Vagu,Kadu ili tuš kabinu