NUDISTIČKO NASELJE ADA BOJANA 2

9364

Hotelsko naselje na Adi Bojani se nalazi u jugozapadnom kraku ostrva pored nudističke plaže, a sastoji se od vila i bungalova. U hotelu «Ada Bojana» ** gosti imaju na raspolaganju tri tipa soba :Tip A (180 soba), Tip B (46 soba) i Tip L (70 soba).

Tipa A : Jednospratne vile paviljonskog tipa nanizane su naspram zgrade restorana, južno i jugozapano prema nudističkoj plaži i zapadno prema učću Bojane u more. Sobe u vilama su dvokrevetne ili trokrevetne, sa kupatilom i terasom i raspolažu sa klimom, televizorom i mini frižiderom.

Tip B : Drveni bungalovi idealni su za boravak parova. Tri reda drvenih bungalova nalaze se u istočnom bloku hotelskog naselja naspram nudističke plaže. U prizemlju bungalova je mali hol i kupatilo, a kružne drvene stepenice vode na gornji sprat gdje je spavaća soba sa francuskim ležajem, toaletni sto i orman, klima, TV i mini frižider. Svaki bugalov ima malu verandu sa pogledom na more.

Tip L : Sobe u Tipu L su najprostranije i idealne su za boravak porodice. Nalaze se na samoj plaži u građevinama u obliku grozdova. Šestougaone sobe raspolažu sa francuskim ležajem i trosjedom na razvlačenje, velikim pregradnim ormarom i kupatilom. Sve sobe u Tipu L imaju klimu, frižider, televizor i terasu sa pogledom na more.

  • Sve sobe na Adi imaju klima-uređaj, frižider i SAT TV.
  • Sobe na Adi su dvokrevetne i trokrevetne.
  • Wireless Internet – na recepciji.
  • Ostrvo na kom se nalazi nudistički centar je u obliku trougla – sa dvije strane ga zapljuskuje rijeka, a sa jedne more (3km duga pješčana plaža okrenuta prema moru).
  • Sportska ponuda: jahanje konja, vožnja fijakerom, tenis, odbojka, stoni tenis, surfing, kitesurf, windsurf.
  • U okviru centra posluju restorani a-la-card (Maestral, Terasa) i plažni bar na ušću