Hotel Sentido Tara 4* Bečići

4144

U najlepšem delu Crne Gore, na čuvenoj Bečićkoj plaži, udaljen 2km od grada Budve, nalazi se SENTIDO Tara Hotel.

Čitavom dužinom obale pruža se šetalište sa velikim brojem barova i restorana, romantičnih mesta, koji uz zapljuskivanje talasa i miris Mediterana Vas boravak u ovom turističkom mestu čini zaista nezaboravnim.

Hotel SENTIDO Tara raspolaže sa različitim tipovima soba: 141 dvokrevetnih, 54 trokrevetnih, 28 Family apartmana i 2 Apartmana, a poseduje i sobe i apartmane u depadansu. Sve sobe su komforne, klimatizovane, opremljene mini barom, sefom, sa kablovskom televizijom i direktnom telefonskom linijom. Svaka soba ima wireless pristup internetu, a većina ima ili direktni ili bočni pogled na more. Dvokrevetne sobe u glavnoj zgradi imaju francuski balkon, trokrevetne veći broj ima balkon a određen broj soba i apartmana je sa pogledom na more. 8 hotelskih vila sa 54 dvokrevetne sobe sa mogućnošću pomoćnog ležaja i svaka ima balkon.

Hotelski sadržaj

Hotel poseduje recepciju, klimatizovan restoran, aperitiv bar, a la carte restoran, salu za konferencije, višenamenski teren za tenis, košarku, mali fudbal, bilijar, stoni tenis,fitness salu, sopstvenu plažu sa ležaljkama, wirless i parking.