Apartmani Dragan

6292

Apartmani Dragan se nalaze u Budvi, u mirnom naselju.

Kuca sadrzi dva sprata na kojima se nalaze smestajne jedinice: dva dvokrevetna studija, dva dvokrevetna studija sa pomocnim lezajem, dva trokrevetna studija, jedan cetvorokrevetni apartman i jedan cetvorokrevetni apartman sa dodatnim lezajem na razvlacenje za dvoje.Gostima je na raspolaganju ogradjen parking i rostilj u dvoristu kuce.

 

OPIS APARTMANA i STUDIJA:

  1. 1 / 3 studio se nalazi na prvom spratu. Sadrzi 2 spojena lezaja i lezaj za jednu osobu, kuhinju, kupatilo sa tus kabinom i balkon sa pogledom na dvoriste.
  2. 1/3 studio se nalazi na prvom spratu. Sadrzi francuski lezaj i lezaj za jednu osobu, kuhinju, kupatilo sa tus kabinom i balkon sa pogledom na dvoriste.
  3. 1 / 4 +2 App se nalazi na prvom spratu. Sadrzi 2 spavace sobe od kojih je jedna sa francuskim lezajem, a druga sa dva spojena lezaja, kuhinju sa trpezarijom u kojoj se nalazi sto za rucavanje i lezaj na razvlacenje za 2 osobe, kupatilo sa tus kabinom, 2 balkona od kojih je jedan sa pogledom na ulicu, a drugi sa pogledom na dvoriste. Svaka soba ima izlaz na po 1 balkon.
  4. 1 / 2+1 studio se nalazi na prvom spratu. Sadrzi francuski lezaj i fotelju na razvlacenje, kuhinju, kupatilo sa tusem i balkon sa pogledom na ulicu.
  5. 1 /2 studio se nalazi na drugom spratu. Sadrzi francuski lezaj, kuhinju, kupatilo sa tus kabinom i balkon sa pogledom na dvoriste.
  6. 1 / 2+1 studio se nalazi na drugom spratu. Sadrzi 2 odvojena lezaja koja mogu da se sastave i fotelju na razvlacenje, kuhinju, kupatilo sa tus kabinom i balkon sa pogledom na dvoriste.
  7. 1 / 4 App se nalazi na drugom spratu. Sadrzi 2 spavace sobe od kojih je jedna sa francuskim lezajem, a druga sa dva kreveta na sprat, kuhinju sa trpezarijom u kojoj se nalazi sto za rucavanje i lezaj na razvlacenje za 2 osobe, kupatilo sa tusem, i balkon sa pogledom na dvoriste.
  8. 1 / 2 studio se nalazi na drugom spratu. Sadrzi 2 spojena kreveta, kuhinju, kupatilo sa tusem i balkon sa pogledom na ulicu.

 

Cenovnik za leto 2023. u pripremi.