Soko Banja – Pansion Palma

10084

SOKO BANJA

 

 

Sokobanja je banjsko turističko mesto smešteno u podnožju planine Ozren u jugoistočnoj Srbiji i okružena je sa četiri planine, Rtanj (1560m), Ozren (1117m), Devica i Bukovik. Kroz Sokobanju protiče reka Moravica koja izvire ispod planine Device i od nje je napravljeno veštačko jezero koje se zove Bovansko jezero. U svom oruženju, Soko Banja ima dosta netaknute prirodne lepote i mnogo lepih izletišta kao što su: Lepterija, stari grad Sokograd, Kalinovica na Ozrenu, izvor reke Moravice (Vrelo), Barukdžije, Sesalačka pećina, Vrmdžansko jezero i grad.

Za Sokobanju se spravom može reći da je gospodar banjskog turizma u Srbiji i da je srpska kraljica turizma. Čist vazduh, kvalitetne termalne vode, mnoštvo parkova su idealno mesto za lečenje plućnih bolesti, reumatska oboljenja, nervno obolele osobe, a pogotovo se preporučuje za odmor i rekreaciju.

 

PANSION PALMA

 

 

Pansion Palma se nalazi u centru Sokobanje, na svega 2 minuta hoda od šetališta, i raspolaže sa sa 58 ležajeva u dva objekta. U matičnom objektu gde se nalazi restoran i turistička agencija, na raspolaganju su 30 ležaja u dvokrevetnim i trokrevetnim sobama I kategorije gde je svaka soba opremljena klima uređajem, parnim grejanjem, kablovskom tv i ima sopstveno kupatilo. Parking proctor se nalazi preko puta.

U drugom objektu na raspolaganju su 28 ležaja u dvokrevetnim, trokrevetnim sobama i apartmanima. Sobe su klimatizovane, imaju sopstveno kupatilo, parno grejanje, TV-kablovska + čajna kuhinja u apartmanima sa frižiderom. Drugi objekat je udaljen od matičnog svega minut hoda i raspolaže sa velikim dvorištem i parking prostorom. Preko puta pansiona nalazi se hotel Zdravljak koji raspolaze sa dva bazena (rekreativni bazen i bazen sa termalnom vodom), kao i sportskim terenima (teniski, košarkaški, fudbalski).

Preuzmite cenovnik u PDF formatu

PODELI
Prethodni tekstVila Fanis
Sledeći tekstVila Božović