Index Tours šampion turizma već 6 godina za redom

3628

Poštovani,

Turistička agencija „ Index tours „ posluje u okviru P.P.U.P. „ Evro trade tours „ koji je osnovan 1992. godine i od tada uspešno poslujemo na više polja. Osnovna delatnost turističke agencije “Index tours” je organizovanje letovanja i zimovanja kao i ekskurzija u zemlji i inostranstvu, izleta i kongresa. Pretežno za Crnu Goru i Grčku, Bugarsku, Tursku, Španiju, Italiju…..

Naše glavne destinacije su Bečići, Budva, Petrovac, Čanj, Bijela, Tivat kao i u Grčkoj – Paralija i Nei Pori. Pored velikog broja vila sa apartmanima i studijima, privatnim smeštajem , imamo i preko 800 ležajeva na crnogorskom primorju u zakupu. Agencija se može pohvaliti time što ima sopstveni turistički proizvod. Već nekoliko godina unazad agencija za svoje goste organizuje odmor na bazi punih pansiona na moru, planinama i u banjama u odabranim objektima privatnog smeštaja sa ishranom u sopstvenim restoranima. Najbolje rezultate prethodnih godina ostvarila je na inicijalnom planu na Crnogorskom primorju , Kopaoniku , Zlatiboru i banjama Srbije kao i na Egejskom moru. Ali ništa manje nismo bili uspešni u organizovanju turističkih poseta i svim ostalima planinskim i banjskim turističkim centrima širom cele Srbije, Crne Gore i ostalim zemljama Evrope.
.
Agencija poseduje licencu “OTP” br. 198/2010 za obavljanje poslova organizovanja putovanja u zemlji i inostranstvu od 10.02.2010. Agencija je 2006. godine dobila sertifikat kao šampion turizma za crnogorsko primorje u oblasti organizovanja turističkih putovanja u zemlji i inostranstvu – ISO STANDARD 2001, a od kraja 2009. godine postali smo prva turistička agencija u Srbiji koja je dobila sertifikat ISO STANDARD 2008.
Politika kvaliteta turističke agencije Index Tours usmerena je na sticanje poverenja korisnika, što se postiže ispunjenjem njihovih zahteva, potreba i očekivanja, putem uspostavljanja i unapređenja sistema menadžmenta kvalitetom (QMS) prema standardu ISO 9001; poboljšanja zadovoljstva korisnika; primene Opštih uslova putovanja; visokog nivoa kvaliteta, koji nam otvara put ka regionalnom liderstvu u sprovođenju paket aranžmana; kompletnošću usluga u turističkom putovanju; planiranja, projektovanja i praćenja paket aranžmana radi očuvanja orijentacije na korisnike u skladu sa našim obeležjem “DA VAM SVAKO PUTOVANJE BUDE UŽIVANJE”. Kvalitetno pružanje usluga i njeno usavršavanje kao stalni proces osnovna je obaveza svakog zaposlenog. Možemo se pohvaliti time da je agencija “ Index tours “ od turističke revije “Yu travel” dobila priznanje Šampion turizma 2011 za izuzetne rezultate u organizaciji i realizaciji kompletnih turističkih aranžmana. i naredne godine 2012
“ YU travel “ nam je dodelio priznanje Šampion turizma za visok nivo usluga u turističkom prometu u zemlji i inostranstvu, kao i Šampion turizma 2013 godine za visok nivo usluga u oraganizaciji I realiyaciji turistickih aranzmana u zemlji i inostranstvu To je samo jedan podstrek koji nas motiviše da iz godine u godinu budemo sve bolji i da naše usluge budu kvalitetnije i time naši korisnici zadovoljniji

Mnoge su prednosti rada sa našom agencijom, a svakako izdvajamo visoki profesionalizam, postojanost tima koji godinama radi u istom sastavu, brzina, ažurnost, preciznost, ljubaznost, visoki procenat potvrđenih rezervacija ( zbog velikog kapaciteta zakupljenih ležajeva ), početak prodaje već sredinom januara, mogućnost odloženog plaćanja i do12 rata, veliki broj telefonskih linija… Ovde svakako ne treba izostaviti i to da imamo predstavništvo Gornjem Milanovcu, Beogradu kao i u Paraliji u Bečićima. Statistički podaci pokazuju da je povećan broj korisnika naših usluga, što pokazuje da su zadovoljni našom ponudom i kvalitetom rada.

Naš rad i kvalitet usluga možete proveriti kod naših kolega velikog broja dosadašnjih subagenata.
Ukoliko ste zainteresovani za rad sa našom agencijom biće nam privilegija i zadovoljstvo da nas o tome obavestite. Očekujući Vaš odgovor na našu ponudu primite srdačne pozdrave od tima turističke agencije „ Index tours“.

PODELI
Prethodni tekstVila Ziskos
Sledeći tekstVila Zinos