Hotel Pine

4178

HTP Mimoza je jedno od ugostiteljskih preduzeća sa najdužom tradicijom na ovim prostorima i nosilac je razvoja turizma u Tivtu. Ova turistička kuća osnovana je 1959. godine i objedinjuje hotele: Mimoza, Pine, Kamelija i apartmane Park, koji su smješteni u krugu od 1,5 km, pa je cjelokupna ponuda HTP Mimoza dostupna gostima svih hotela. Svi hoteli HTP „Mimoza“ smješteni su u centru grada ili njegovoj blizini, kao i u neposrednoj blizini novoizgrađene marine za mega jahte „Porto Montenegro“. Tokom svog postojanja osim domaćih gostiju značajni evropski turoperatori su dovodili i veliki broj inostranih. Zaposleni u preduzeću prate savremene trendove u hotelijerstvu sa željom da HTP Mimoza svoje usluge stalno podiže na viši nivo i svoju ponudu obogaćuje novim sadržajima.

Tivat je turistički grad smješten u centralnom dijelu Bokokotorskog zaliva, sa srednje mediteranskom klimom (više od 200 sunčanih dana), bogat vegetacijom i kristalno čistim morem, oduvjek je privlačio znatiželjnike. Tivat je moderan turistički grad (oko 15.000 stanovnika) koji uz prirodne ljepote, plaže i slikovita izletišta u zaleđu, pruža sve mogućnosti za rekreaciju.
Ima brojne sportske terene, dvoranu, uslove za sportove na vodi, ljetnu pozornicu, zavičajni muzej i umjetničke galerije.

Kako do Tivta?

Avionom. Aerodrom Tivat udaljen je 2,5 km od centra grada koji je povezan sa svim važnijim svjetskim vazdušnim lukama.
Autombilom. Iz prvaca Srbije, preko Podgorice, Cetinja i Budve, kao i novim putem preko Pljevalja, Žabljaka, Grahova i potom preko trajektnog prelaza Kamenari-Lepetani do Tivta. Iz Albanije do Tivta proći ćete kroz: Ulcinj, Bar, Petrovac i Budvu. Iz Hrvatske kroz Herceg Novi i potom preko trajektnog prelaza Kamenari-Lepetani do Tivta.
Brodom. Preko luke u Baru udaljene 65 km, postoji mogućnost korišćenja ove vrste prevoza redovnim linijama za Bari i Ankonu. Sopstvenim plovilima preko marine „Porto Montenegro” koja raspolaže sa vezovima za jahte i do 150m dužine.
Vozom. Odvija se glavnim željezničkim pravcem Bar-Podgorica-Beograd.

Hotel Pine

Hotel Pine nalazi se u centru grada. Kapaciteta je 66 ležaja u 26 soba sa kupatilom, klima uređajem, centralnim grijanjem, minibarom, telefonom i televizorom. Hotel raspolaže tavernom, kafanom i mlječnim restoranom. Nad prostranom terasom hlad prave oleandri i palme. Hotel je naročito poznat po izuzetno dobroj kuhinji pri čemu kvalitetom usluga zadovoljava i najprobirljivije goste. Oprema i konfor omogućavaju ugodan boravak gostima.