Venecija bez noćenja

1841

V E N E C I J A

sa posetom Trstu

POLAZAK: 30. decembar 2017.

Paket aranžman – prevoz i panoramsko razgledanje grada 

3 DANA – AUTOBUSOM

Trst – grad velelepnih palata, grad u kome je prisutna mešavina Mediterana i kontinentalnog uticaja, grad u kome možete da uživate u kafićima na Pjaca Unita, najvećem trgu na morskoj obali u Evropi, možete da upoznate bogatu kulturnu zaostavštinu.A naravno to je još uvek grad sa velikim brojem raznih prodavnica.

Venecija  (“Kraljica Jadrana”, “Nevesta mora”, “Grad mostova”, “Grad vode”) je  izgrađena  na 118 malih ostrva u laguni, sa kanalima umesto ulica, nizom crkava i raskošnih palata i iako danas predstavlja jedinstven urbani sklop – svaki njen kutak priča priču davnih vremena moći i bogatstva. Ovo  je grad zaljubljenika u umetnost i lepotu, ona je grad romantičara.

1.DAN putovanja (30.12.2017. subota ): KRAGUJEVAC – TRST 

Sastanak grupe u 17:30h kod Roda centra (tacno vreme polaska proveriti par dana pre putovanja). Polazak iz Beograda u 20:00h na PARKINGU KOMBANK ARENE, južna strana, ulaz iz Bulevara Arsenija Čarnojevića (ulaz sa autoputa).Vožnja autobusom kroz Hrvatsku i Sloveniju sa kraćim zadržavanjima radi odmora. Noćna vožnja.

2.DAN (31.12.2017. nedelja ): TRST – VENECIJA   

Dolazak u Trst u prepodnevnim satima. Odlazak na informativno razgledanje grada – pešačka tura: Ponte Roso, San Antonio Nuovo, srpska crkva Sv. Spiridona,Trg ujedinjenja Italije… i slobodno vreme za individualne aktivnosti. Po dogovoru sa vodičem polazak i nastavak puta do Punta Sabione. Oko 15.00 h polazak za Veneciju i ukrcavanje na brod. Kraća vožnja brodićem do venecijanske rive (uz doplatu) i po iskrcavanju šetnja gradom (u zavisnosti od vremenskih uslova): Trg Svetog Marka, Bazilika, Duždeva Palata, most Rialto, most Uzdisaja… Slobodno vreme za individualna razgledanja, a u večernjim satima individualni doček na venecijanskom trgu uz vatromet u ponoć. SREĆNA NOVA GODINA!!!!

  1. DAN putovanja (01.01.2018. ponedeljak) KRAGUJEVAC

Posle ponoći, sastanak grupe sa vodičem na venecijanskoj rivi  (oko 01.30 h) i nastavak vožnje prema Srbiji. Noćna vožnja preko Slovenije i Hrvatske sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora I carinskih formalnosti. Dolazak u Kragujevac u popodnevnim casovima.

CENA PAKET ARANŽMANA IZRAŽENA U € PO OSOBI:

30. Decembar 2017.
CENA PAKET ARANŽMANA 55 €

USLOVI PLAĆANJA: Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke BANKE  INTESA  za efektivu, na dan uplate.

NAČIN PLAĆANJA: Celokupan iznos aranžmana do 12 mesečnih rata za korisnike VISA, MASTER i AMERICAN EXPRESS kreditnih kartica INTESA BANKE ili VISA, MASTER I DINA kreditnih kartica Komercijalne banke – isključivo u agenciji Argus Tours, ili  29   po osobi prilikom rezervacije, a preostali iznos do pune cene aranžmana gotovinski, platnim karticama najkasnije 21 dan pre početka aranžmana ili preostali iznos do pune cene aranžmana na 1 mesečnu ratu bez kamate – čekovima građana koji se deponuju prilikom rezervacije, ili kompletan iznos kreditima kod poslovnih banaka, a na osnovu profakture koja mora biti realizovana u roku od 7 dana od dana izdavanja, a najkasnije 21 dan pre početka aranžmana. U slučaju značajnih poremećaja na monetarnom tržištu, cena aranžmana podleže promeni.

 ARANŽMAN OBUHVATA:

  • Vanlinijski prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio, video opremljenosti, prosečne udobnosti, bez obuhvaćenih usluga pića, hrane i dr. tokom putovanja) na relaciji prema programu putovanja,
  • obilaske prema programu putovanja,
  • usluge vodiča-pratioca za vreme trajanja aranžmana,
  • troškove organizacije putovanja.

ARANŽMAN NE OBUHVATA:

  • Međunarodno putno osiguranje (Putno osiguranje se preporučuje za ulazak na teritoriju zemalja EU, te putnici sami snose odgovornost da u slučaju  neobezbedjenog putnog osiguranja ili na osnovu slobodne procene graničnih vlasti, budu sprečeni da uđu na teritoriju istih),
  • fakultativne izlete (u organizaciji ino partnera) kao i potrebne ulaznice za kulturno istorijske spomenike, individualne troškove, ostale nepomenute troškove.

 

PODELI
Prethodni tekstSolun
Sledeći tekstVenecija